Team Norway
 

Hva er Project Access?

Vårt oppdrag

Vi er en studentorganisasjon som jobber med å skape muligheter for norske elever med ulik bakgrunn med ambisjoner om å ta seg til toppuniversiteter i Storbritannia og USA. Vi vil at kunnskap og potensiale hos hver enkel kandidat skal være avgjørende for deres sjanse til å bli akseptert til et toppuniversitet, ikke mangel på informasjon, sosiale eller økonomiske forhold. 

Hvordan fungerer det?

Drømmer du om å studere i utlandet? La oss hjelpe deg – helt gratis. Project Access hjelper deg mot dine mål i tre steg:

1.   Informasjon – Vi har ressurser som kan hjelpe med søknader til Storbritannia og USA fra et norsk perspektiv, og som hjelper deg å nå dine mål om å studere utenlands.

2.  Mentorskap – Når du har bestemt deg for hva og hvor du ønsker å studere, er det tid til å søke om en mentor. Vi matcher deg med en norsk student som studerer samme/eller ett liknende studie på samme universitet. Dette vil bli din personlige mentor som vil støtte deg gjennom hele søknadsprosessen.

3.  Campus Teams ­– Dersom din søknad er vellykket og du velger å studere ved ditt utvalgte universitet, er din tid med Project Access ikke nødvendigvis over. Vi har utviklet Campus Teams ved våre ’Target Universities’, der du har muligheten å bli kjent med andre studenter i PA og bli en del av organisasjonen selv.

 

Mentorer – Hva vil bli din rolle som mentor?

Studerer du på et universitet i Storbritannia eller USA? Ønsker du å hjelpe andre nordmenn å virkeliggjøre sine mål om universitetsstudier i utlandet? Bli med. Skriv deg opp her og bli den mentoren du ønsker at du hadde hatt da du søkte.

Din rolle som mentor innebærer at du blir en ”coach” til en elev som søker seg til universitetet du selv går på. Du vil være i kontakt med din ”mentee” online der du har ansvar for å guide han/henne gjennom deres søknad med informasjon, feedback, samt egne erfaringer. Dette vil du gjennomføre med veiledning og trening fra oss i Project Access. Man vil også ha muligheten til å engasjere seg mer i Project Access gjennom outreach workshops eller ved å dele erfaringer i våre ’mentor stories’. Du kan lese mer om våre norske mentorer på vår Facebook side. 

Som mentor, vil du bli del av vårt nettverk av norske utenlandsstudenter, samt vårt globale Project Access nettverk med over 2,200 andre studenter på toppuniversiteter i Storbritannia og USA.

Useful Content

-       Guide: Key differences between studying in Norway vs. UK vs. USA

-       Guide: Apply to the UK through UCAS

-       Guide: Apply to the USA through the Common App (coming soon)

-       Guide: Funding your education (coming soon)

Get in touch

Kontakt oss på Facebook eller
via mail på norway@projectaccess.co
Meet The Team

Isabella Brunvall
Head of Team Norway
History and International Relations
at King’s College London

Ingrid Udd Sundvor
Head of Team Norway
Philosophy, Politics and Economics
at King’s College London

Edvard Christoffersen
Head of Mentor Engagement
Materials Science and Engineering
at Imperial College London